Eforturile de a găti în bucătărie nu reprezintă o muncă propriu-zisă, ci o pasiune pe care o practică plin de drag în fiecare zi. Date fiind condițiile pandemice, ei s-au oferit să vină în ajutorul clienților care doreau să facă o surpriză părinților sau rudelor lor.

Pentru a nu mai munci de sărbători, doar știm cum gătesc părinții noștri când vine vorba de marile sărbători de iarnă, copiii din străinătate le-au comandat mâncarea de la New Spring. Totul s-a desfășurat la distanță, plata preparatelor făcându-se prin transfer bancar, cu minim de efort. 

Personalul restaurantului s-au ocupat de livrări până în poarta sau ușa părinților și rudelor care au fost plăcut surprinse de ce au primit. Le sunt alături angajați devotați profesiei lor care oferă o servire impecabilă și un customer service ireproșabil. Astfel persoanele care au primit o astfel de surpriză au avut mai mult timp liber pentru a se bucura de prezența celor dragi, dar și au putut degusta preparatele gătite cu emoție de către un bucătar chef, o persoană instruită la mai multe școli, deținătoare de diplome relevante în domeniu, ale cărui preparate arată cel puțin delicios.

Experiența sa se întinde pe o perioadă de 19 ani, timp în care a delectat cu mâncărurile sale mii de oameni care i-au trecut pragul încercând să atingă sublimul. Pentru sine, gastronomia este domeniul unde inspirația și pasiunea își dau mâna pentru a crea gusturi și miresme inedite.

A încercat și reușit cu bucurie să aducă îmbunătățiri artei gastronomice românești de care este profund legat și ale cărei preparate le pregătește cu mult drag. Adrenalina pe care o simte atunci când intră în bucătărie și începe să prepare ceva, este strict legată de iubirea de frumos, iubirea de creație în general.

 

De Crăciun fii mai bun

New Spring are deja și tradiții. Este o tradiție ca de fiecare Crăciun meniul să fie unul diferit, din respect și prețuire pentru clienții lor fideli.

Comenzile pentru perioada sărbătorilor vor fi preluate: pentru Crăciun – până miercuri, 22 decembrie, la ora 10 și apoi pentru Revelion – până joi, 30 decembrie, la ora 10. Se percepe 50% avans, iar în caz de neridicare, avansul nu se returnează.

 

De ce ai comanda mâncare de la New Spring?

Spre deosebire de alte afaceri unde mâncarea este realizată rapid și în serie, la New Spring, Bogdan și Elena acordă atenție fiecărei comenzi, fiecărui preparat în parte pentru a arăta și avea gustul ca la carte.

Ingredientele sunt naturale și sănătoase, nu mai vorbim că sunt gustoase, iar mâncărurile nu pot să rezulte decât delicioase. Oare am spus și că sunt proaspete? 

Experiența bucătarului chef care își pune amprenta pe fiecare preparat și pasiunea sa o să te facă să revii la New Spring.

Profesionalismul și amabilitatea personalului care se va ocupa să îți aducă la ușă sau la poartă comanda te vor face să te simți un client prețuit.

Scapi de grija gătitului și alergatului prin magazine după ingredientele potrivite și te bucuri de o mâncare deosebită alături de cei dragi.

Preparatele oferite de New Spring sunt realizate după rețelele proprii ale chefului Bogdan Cîrneală care și-a dedicat viața rafinării artei culinare.