Tradiție și Calitate!

Restaurant New Spring, o nouă abordare a tot ceea ce înseamnă experiențele de care poți avea parte într-un restaurant în Siret
Dragă oaspete,
Bucură-te de o altfel de experiență culinară, în care să fii servit ireproșabil, cu cele mai rafinate preparate, pentru ca tu și cei dragi să petreceți împreună momente frumoase.
Preparate cu gust, puse într-un meniu autentic, creație a Head Chef-ului Bogdan Cîrneală.

IUBIRE ȘI ARMONIE

Îndeplinim vise pentru că știm să ascultăm și să găsim o soluție pentru toate nevoile voastre. Evenimente private, sociale sau corporate pregătite de noi cu multă experință.
Restaurantul New Spring are o capacitate de 50 – 60 de persoane, toate elementele așezate într-o atmosferă elegantă și romantică, unde de fiecare dată veti simți nevoia să reveniți. 
Tipuri de evenimente organizate: botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, mese organizate doar în familie, parastase, etc.

EXPERIENȚE CULINARE INEDITE

Tot ceea ce mănânci este proaspăt, cald, minunat. Folosim doar ingrediente de calitate, locale pe cât se poate, pentru că doar cu ele putem face mâncare bună care să te readucă la noi. Te așteptăm să vezi!

Testimoniale

Opinia ta contează pentru noi