Cum sticlele de plastic de 5 litri vă ajută să vă curățați casa: o soluție genială!

În viața modernă, o cantitate mare de recipiente de plastic, inclusiv sticle de 5 litri, trec prin mâinile gospodinelor. Mulți oameni preferă să scape de el imediat, dar astfel de recipiente pot fi utile în viața de zi cu zi.

Un hacker de viață experimentat și autor al canalului Zen „Shabby Chic” a spus cum puteți face un coș de depozitare spațios din doar două sticle. Deci, ia două sticle.

Tăiați partea de sus a unuia, și partea de jos și, de asemenea, partea de sus a celui de-al doilea. Introduceți cele două părți una în alta. Pentru a ușura procesul, crestăți ușor colțurile unei sticle.

Acum luați un fier de lipit. La îmbinări, faceți două găuri pe fiecare parte. Fixați piesele împreună cu ajutorul fermoarului.

Partea superioară poate fi decorată cu bandă electrică strălucitoare. Nu aruncați nici mânerele sticlelor. Acestea pot fi atașate de părțile laterale ale coșului rezultat cu ajutorul fermoarului. Acum a fost găsit un loc pentru a depozita diverse articole.

Referinţă. Deșeurile PET aparțin clasei 5 și sunt considerate cele mai sigure. Când este ars, nu se eliberează dioxine, deoarece PET-ul nu conține clor.