Ingredientul secret pentru cafeaua de dimineață: slăbește cu ochii!

Există un secret al cafelei de dimineață care te ajută să slăbești. Din ce în ce mai multe studii spun că dacă adaugi acest ingredient în cafeaua de dimineață rata metabolismului va crește.

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi la nivel mondial și este apreciată nu doar pentru gustul său plăcut, dar și pentru diversele sale beneficii pentru sănătate. Cafeina poate accelera metabolismul și a fost asociată cu îmbunătățirea performanței în exerciții fizice prin creșterea mobilizării acizilor grași din țesutul adipos. De asemenea, poate ajuta la creșterea ratei metabolice bazale.

Cafeaua este o sursă bogată de antioxidanți, cum ar fi acidul clorogenic și melanoidinele, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

Există dovezi care sugerează că băutul cafelei poate reduce riscul de depresie și chiar poate diminua riscul de suicid. Cafeina poate îmbunătăți starea de spirit și poate ajuta la combaterea simptomelor de depresie prin stimularea producției de neurotransmițători precum serotonina și dopamina.

Studiile sugerează că consumul regulat de cafea este asociat cu un risc redus de a dezvolta anumite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de ficat și cancerul endometrial. De asemenea, consumul de cafea este legat de un risc redus de boli neurodegenerative, inclusiv boala Parkinson și Alzheimer.

Cum prepari cafeaua care arde grăsimile

Adăugând câteva ingrediente cheie în cafeaua de dimineaţă, poți scăpa de kilogramele în plus mai uşor decât dacă ai urma diete drastice. Trebuie să știi că există un supliment care te ajută să te  concentrezi mai bine, îți va tăia poftele alimentare şi va îmbunătăţi metabolismul. Totodată, are abilitatea de a elimina toxinele acumulate în organism.

Ingrediente:

  • 12 linguri ulei/unt de cocos
  • jumătate de ceaşcă de miere
  • 1 linguriţă pudră de scorţişoară

Mod de preparare:

Mod de administrare:

Din amestecul preparat se iau 1-2 linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se consumă cu inghituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp.