Cu ce ​​să combinați hrișca pentru pierderea în greutate de 5 kg pe lună: recomandări de la nutriționiști!

Se dovedește că există un fel de mâncare din hrișcă foarte simplu și delicios, care, potrivit nutriționiștilor, te poate ajuta să slăbești până la 5 kg pe lună.

Și acest fel de mâncare este hrișcă cu chefir. În același timp, nici măcar nu trebuie să gătiți crupe. Un astfel de fel de mâncare nu numai că ajută la pierderea în greutate, dar are și un efect terapeutic și îmbunătățește sănătatea organismului.

De ce hrișca cu chefir este atât de utilă

Hrișca a fost mult timp considerată un produs util. Totul datorită conținutului ridicat de proteine ​​vegetale și carbohidrați lenți, care asigură sațietate de lungă durată și multă energie.

Proprietățile benefice ale hrișcii se extind asupra întregului organism. Ajută la stabilizarea tensiunii arteriale, curăță vasele de sânge, ameliorează umflarea, încetinește procesul de îmbătrânire și scade nivelul de glucoză din sânge. De asemenea, această cereală este capabilă să curețe organismul de impurități, să accelereze procesele metabolice și să îmbunătățească digestia.

Cel mai adesea, hrișca este gătită, asezonată cu unt, servită cu ciuperci sau carne. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de pierderea în greutate, este mai bine să o mâncați cu chefir. De asemenea, acest produs normalizează digestia, elimină toxinele și previne procesele de carie din intestine.

Cum să gătești hrișcă puternică cu chefir

Pentru a obține beneficii maxime, trebuie să știți cum să utilizați aceste două produse împreună. Hrișca trebuie spălată bine, turnată cu apă clocotită pentru a neutraliza microorganismele, scursă și turnată cu chefir. Pe a 2-a st. o lingură de hrișcă necesită 200 ml de produs lactat. Nu adaugam sare si zahar.

Puneți hrișcă cu chefir la frigider peste noapte, iar vasul va fi gata dimineața. Va deveni micul dejun complet.

Pentru o pierdere mai rapidă în greutate, nutriționiștii recomandă să consumați același fel de mâncare suplimentar la cină. Această porție trebuie pregătită dimineața.

În aproximativ 14 zile (totul depinde de caracteristicile corpului tău), vei putea simți schimbări pozitive. În primul rând, activitatea tractului gastrointestinal va fi îmbunătățită, greutatea va începe să scadă, iar tenul va deveni mai bun.

Într-o lună de utilizare, veți putea slăbi cu 4-5 kg. Și asta în ciuda faptului că alte alimente pot să nu fie dietetice. Desigur, cu cât dieta în general este mai sănătoasă, cu atât rezultatul va fi mai tangibil.

Cine nu poate mânca hrișcă cu chefir

Este de remarcat faptul că felul de mâncare nu este potrivit pentru toată lumea. Medicii nu îl recomandă pentru utilizare de către femeile însărcinate, în timpul alăptării, precum și copiii sub 18 ani. Abțineți-vă de la această dietă dacă aveți diabet, hipertensiune arterială sau boli gastro-intestinale.