Acest sandwich tartinabil îi va încânta pe cei dragi. O vei face din resturi

Sandvișurile servite copiilor la micul dejun sau ambalate într-o ghiozdană pot fi plictisitoare – pâine, brânză, carne rece, roșii, salată verde… Cât timp poți mânca același sandviș iar și iar? De aceea, astăzi, când începe anul școlar, vă oferim o rețetă pentru un tartinat de sandvici unic – simplu și hrănitor. O vom prepara din resturi la frigider.

Tartina perfectă pentru sandvici are patru avantaje: este gustoasă, sănătoasă, ieftină și ușor de preparat. Pasta de pui se potrivește perfect acestor reguli. Este un adaos delicios la pâinea preparată din resturi de pui după gătirea bulionului. Puteți folosi și pui la cuptor pentru a-l face.

Savoarea acestei tartine vine nu numai din carne, ci si din condimente. Cu toate acestea, trebuie să fii atent cu ele, pentru că și puiul a fost condimentat. Pentru a adăuga picant pastei, merită să alegeți adaosuri expresive – muștar și castraveți murați. Adăugarea de maioneză va da pastei o consistență perfect cremoasă.

Iată un mic dejun rapid pentru școală. Le puteți face în 10 minute și le puteți împacheta cu ușurință într-o cutie

Această dulceață, deși dulce, nu este făcută din fructe. O poți face din această legumă delicioasă

Cum se prepară tartina de sandvici pentru micul dejun?

Ingrediente:

  • 150 g pui fiert (fara piele)
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingurita de mustar
  • 1-2 cornibii
  • 1/2 grămadă de arpagic
  • 4 ouă de pânză (opțional)
  • sare si piper

Execuţie:

Cu ajutorul unei furculițe, tăiați carnea în cele mai mici bucăți posibile și puneți-o într-un castron. Adăugați ouăle și cornișurile, răzuite pe răzătoarea grosieră. Adăugați muștar, maioneză și arpagic tocat. Amesteca totul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Serviți cu pâine, felii de roșii și avocado și frunze de salată.

Sandviș cu pastă de pui