Luați hârtie igienică și stropiți-o cu scorțișoară. Efectul este devastator

Scorțișoara nu este doar pentru deserturi. Se dovedește că acest truc simplu de bucătărie este cea mai bună soluție la această problemă enervantă. Asigurați-vă că aflați despre ce este vorba în restul textului. Acest brevet va fi util în fiecare casă.

Scorțișoara nu este doar pentru condimentare

Scorțișoara are o gamă largă de utilizări în bucătărie. Cu toate acestea, puțini oameni știu că îl puteți folosi pentru a face un repelent pentru insecte. Pe lângă îmbunătățirea gustului merelor și condimentarea altor feluri de mâncare, condimentul are și alte utilizări interesante.

Scorțișoara este un remediu ideal pentru țânțari. Insectele pur și simplu nu-și suportă aroma. Într-o clipă vă voi arăta cum să pregătiți un simplu repellent folosind acest condiment. Vei fi surprins cât de eficient este.

Un truc uimitor de bucătărie

Insectele ne însoțesc toată vara. Unele dintre ele sunt utile, în timp ce altele – precum țânțarii – sunt o adevărată pacoste. Din fericire, sunt foarte ușor de scăpat de ele. Trucul de bucătărie pe care îl vei învăța într-o clipă este eficient și, cel mai important, îl poți pregăti într-un mod ușor și ieftin.

Tot ce trebuie să faci este să prepari o pastă de scorțișoară și să o freci pe hârtie igienică. Pentru a-l pregăti aveți nevoie de:

  • 1 lingurita de scortisoara
  • putina pasta de dinti
  • bucată de hârtie igienică

O modalitate dovedită de a scăpa de țânțari

Repelentul pentru tantari este extrem de usor de preparat. Doar turnați scorțișoară într-un castron mic și apoi adăugați puțină pastă de dinți. Totul trebuie amestecat până la omogenizare. Pasta rezultată nu trebuie să fie prea uscată, așa că adăugați mai multă pastă de dinți dacă este necesar.

Apoi îndoiți bucata de hârtie în așa fel încât bucata să fie formată din două straturi. Din partea lungă, rulați hârtia într-o rolă subțire. Se unge bine în pasta de scorțișoară și se lasă deoparte să se răcească. Puneți mănunchiul vertical în borcan și puneți vârful pe foc. Aroma de mentă-scorțișoară va respinge țânțarii și chiar alți dăunători. Încercați această metodă de respingere a țânțarilor și nu veți fi dezamăgiți.

hârtie împotriva țânțarilor.jpg
Fot. YouTube