Un articol neașteptat din casă care atrage păianjeni la începutul toamnei

Sezonul păianjeni a început în septembrie, iar britanicii, de exemplu, ar putea găzdui aproximativ 50 de păianjeni în fiecare casă în lunile de toamnă, deoarece arahnidele caută adăpost și hrană în această perioadă a anului, spun experții.

Dar ce anume transformă casele oamenilor în puncte fierbinți pentru păianjeni?

Răspunsul la această întrebare a fost dat de James Sheldon, șeful magazinului online de canapele.

„Pianjenii sunt adesea atrași de casa ta din cauza insectelor pe care trebuie să le mănânce pentru a supraviețui. Firimiturile și alte resturi de mâncare se pot strecura în crăpăturile canapelei tale, devenind o sursă de hrană pentru insectele pe care le atrag.”a spus el, potrivit Daily Star.

„Pianjenii sunt carnivori și le place să se afle în spații calde și este probabil să caute surse de hrană, cum ar fi insecte și adăpost în casa ta. Micile crăpături și crăpături din sau din jurul canapelei sunt un refugiu pentru păianjeni, care își urmăresc prada”a mai spus el.

Pentru a ține la distanță oaspeții neinvitați, James Sheldon le-a sugerat oamenilor să aspire firimiturile și să dea canapelelor o bună praf.

„Pentru a vă împiedica mobila să devină un focar pentru gândaci și păianjeni, aspirați-o săptămânal pentru a îndepărta praful și firimiturile și pentru a trata scurgerile și petele de îndată ce apar.”a spus șeful Online Sofa Shop.