Am pus hârtie igienică în frigider și mă bucur de rezultat: de aceea o fac – un nou truc de viață al gospodinelor germane

Oamenii cumpără adesea hârtie igienică în pachete multiple. Unii îl păstrează pur și simplu în toaletă, dar nu și gospodinele germane. Aceste fete vor pune cu siguranță o rolă în frigider.
Faptul este că acest truc ajută la rezolvarea a două probleme simultan. În primul rând, hârtia absoarbe excesul de umiditate, iar în al doilea rând, elimină mirosurile neplăcute.

Datorită proprietăților absorbante ale hârtiei, alimentele vor rezista mai mult în frigider. Acest produs ajută la eliminarea condensului de pe peretele din spate al frigiderului.

În plus, hârtia igienică va păstra unitatea cu miros proaspăt. Pentru a-i spori efectul, puteți acoperi capătul ruloului cu un amestec de sifon. Veți avea nevoie de trei lingurițe de bicarbonat de sodiu, o jumătate de linguriță de sare, 10 picături de ulei esențial și două lingurițe de apă. Astfel poți transforma hârtia igienică obișnuită într-un odorizant.

Rolul trebuie schimbat de 2-4 ori pe lună. Hârtia folosită va trebui aruncată, deoarece va fi prea umedă și nepotrivită pentru utilizare ulterioară.